ÜRETİM

Üretim | Sağlık | Tesis

Üretim koşullarımız, sağlıklı besin anlayışımız ve tesisimiz hakkında bilmeniz gerekenler.

Toplam 1500 m2 alan içerisinde bulunan 600 m2'lik üretim ve 900m2'lik donmuş muhafaza ve depolama alnımız mevcuttur.

Ayrıca döner üretim kapasitemiz 10 ton/gün, piliç parçalama 5 ton/gün, kırmızı et parçalama 5 ton/gün, şoklama kapasitemiz 12 ton/gün dür. Bunlara ek olarak 600 ton kapasiteli donmuş muhafaza alanımız mevcuttur.

Sertifikalarımız

Kalite ve Gıda Güvenliği Politikamız

 

"Lezzet ustalarından profesyonellere" sloganı ile çıktığımız yolculuğumuzda kalite politikamızı müşteri memnuniyeti ve odaklılığı oluşturmaktadır. 

Kaliteden ödün vermeksizin sürekli iyileştirme ve geliştirmeyi görev edinmiş bir anlayışla insan sağlığının ön planda olduğu yasal şartlar, kalite ve gıda güvenliği, yönetim sistemi standartları kapsamında çevreci bilinçle ürettiğimiz et, hindi ve tavuk ürünlerini müşterilerimiz güven ile tercih etmesini sağlamayı hedefleyerek pazara sunmak ve sektörümüzde referans olmaktır. 

Doğruluk ve dürüstlüğü ilke edinmiş çalışanlarımızla birlikte "hijyen, sağlık, güven, damak tadı ve hizmetimiz" vazgeçemeyeceğiniz değerlerimizdir.